Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Fyld Danmarks kirker

Fyld Danmarks kirker


# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet søndag d. 9. juli 2017, kl. 00:00
Fyld Danmarks kirker


Vil du med i kirke søndag den 24. september 2017.

Tag din nabo, din kollega, din familie under armen og gå med dem i kirke den, så de kan blive en del af det kristne fællesskab i en af vore dejlige kirker rundt om i landet.

For 9. gang holdes der en Fyld Danmarks Kirker dag – det sker den sidste søndag i september. Ideen er, at du som er vant til at komme til gudstjeneste, denne dag inviterer familie, venner, kollegaer til at tage med til gudstjeneste i din lokale kirke eller en anden nærliggende kirke.

Der er mange mennesker, der gerne vil komme i kirke, men har lidt svært ved at finde derhen selv, hvis det ikke lige har været almindeligt for dem at komme i kirke. Det bliver noget andet, når man inviteres, så er der en at følges med, og det er mere hyggeligt og trygt.

Vi er ikke så gode til i Folkekirken at gå ud i alverden for at fortælle om den tro, vi bygger vor egen tilværelse på. Men at invitere til en gudstjeneste skulle være en overkommelig opgave. Tænk hvis din indsats bidrager til, at andre får øjnene op for de værdier, kirken står for, barmhjertighed, glæde, tilgivelse, fred og fællesskab.

På gensyn - vi ses i kirken